Over ons

Ervaring sinds 2001

Met ervaring in de containerindustrie sinds 2001, heb ik al duizenden zeecontainers geleverd aan bedrijven, organisaties en particulieren. Na jaren bij een middelgrote onderneming met klanten binnen Nederland en Europa gewerkt te hebben en enkele jaren bij de grootste containerhandelaar van de wereld. Heb ik besloten om een eigen bedrijf te starten. Omdat ik geloof dat bedrijven een container moeten kunnen kopen tegen een lagere prijs.

Door mijn ervaring en netwerk te gebruiken. Kan ik zonder hoge bedrijfskosten containers aanbieden.En door middel van deze website bied ik, u de mogelijkheid om voordelig een container aan te schaffen die past bij u budget. Snel geleverd tegen een lage prijs.

Bekijk onze containers

Raymond Veenman

Met ervaring in de containerindustrie sinds 2001, heb ik al duizenden zeecontainers geleverd aan bedrijven, organisaties en particulieren. Na jaren bij een middelgrote onderneming met klanten binnen Nederland en Europa gewerkt te hebben. En enkele jaren bij de grootste containerhandelaar van de wereld. Heb ik besloten om een eigen bedrijf te starten. Omdat ik geloof dat bedrijven een container moeten kunnen kopen tegen een lagere prijs.

Door mijn ervaring en netwerk te gebruiken. Kunnen wij zonder hoge bedrijfskosten zeecontainers aanbieden.En door middel van deze website bieden wij, u de mogelijkheid om voordelig een zeecontainer aan te schaffen die past bij u budget. Snel geleverd tegen een lage prijs.